Psychotherapiepraktijk Gerrit Delfstra
Home Behandelaanbod Psychotherapeut Tarieven-voorwaarden
Voor professionals


Supervisie

Voor psychologen en psychiaters bestaat er een mogelijkheid om (groepsgewijs of individueel) eens het eigen functioneren tegen het licht te houden, blinde vlekken op te sporen, cq te verhelderen.

U kunt bij ons terecht voor supervisie over individuele psychotherapieën vanuit een psychodynamisch/psychoanalytisch referentiekader, met name kortdurende psychodynamische psychotherapie - DIT - over behandelingen volgens de MBT (Mentalisation Based Treatment). Deze supervisies worden erkend door de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Daarnaast superviseren we ook groepspsychotherapieën (deze laatste worden erkend door de NVGP voor de diverse opleidingstrajecten).

Daarnaast worden onze therapieën ook erkend door de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie.

U kunt hier een voorbeeld van een supervisiecontract downloaden. Ook vindt u diverse evaluatieformulieren die betrekking hebben op supervisie.


Leertherapie

Wij bieden eveneens leertherapie, bijvoorbeeld aan psychiaters in opleiding en andere professionals die dit - al dan niet in het kader van een officieel leertraject - nodig hebben.


Cursussen

Regelmatig worden er door ons cursussen geboden in het kader van de beroepsopleidingen van RINO-Zuid te Eindhoven. Het aanbod omvat o.a. groepspsychotherapie (basiscursus), Mentalisation Based Treatment, kortdurende groepstherapie, Dynamische Interpersoonlijke Psychotherapie, inleiding psychoanalytische psychotherapie. 
HomeBehandelaanbodPsychotherapeutTarieven-voorwaarden
All Rights Reserved...